-- Tuesday, October 17, 2006 --

Surnud enam ei räägi: Andrei Kozlov, Anna Politkovskaja, Aleksandr Plohhin, Anatoli Voronin jpt.


Photo @ - BC -


Kivist ringrist Läänemaal kirikuaias

----------------------

Kes meist poleks kuulnud Venemaa igaaastast/-kuist/-nädalast hädakisa teemal: Eestis ja Lätis (vahest ka Leedus) rikutakse siinsete venelaste (just veneleaste, aga mitte teiste vähemusrahvuste) inimõigusi ja neile, siin juba aastakümneid elanuile ning eesti keelt mitte ära õppinuile, ei anta Eesti kodakondsust.

Teise teemana rõhutatakse pidevalt eesti natsimeelsust, mis sest et võitluses nii saksa kui vene poole pool, võideldi tegelikult siiski EESTI EEST! Aga juriidiliselt on ju kõik korrektne (jälle see JOKK.. tramaeivõi).

Aastate jooksul on käinud siin erinevatest organitest erinevad töögrupid asjaga tutvumas ja viimne kui üks on jõudnud järeldusele, et meil on asjadega kõik kombes. Aga pidev sõimu-/hädakisa idapiiri tagant on siiski jäänud paljudele asjapulkadele kuklasoppidesse kajama ning viimastel aegadel on aina enam ja enam meile hakatud avaldama survet (hetkel küll vaikselt ja kaudselt), et siinsetele mittekodanikest venelastele siiski kodakondsus anda.

Aga kus on nende samade organite silmad praegu? Hetkel, kus Venemaal langeb üks avaliku elu tegelane teise järel. Uus laip igal nädalal!

Viimased neli: Andrei Kozlov, Anna Politkovskaja, Aleksandr Plohhin, Anatoli Voronin

Kui vaadata selle nurga alt, siis need eesnimed on kõik A-tähega algavad, seega teekond tapatalgutel on alles alanud.

Selle asja nimi on genotsiid! Lihtsalt seda tehakse tänapäeval kaalutletumalt ja mitte massidele suunatult, vaid personaalküsimuste korral! Ning see pole suunatud konkreetselt ühelegi vähemus ega enamusrahvusele vaid teisitimõtlejatele. Demokraatia kui selline Venemaal puudub. Veel vähem, sarnaselt Valgevenega, kus kogu võim on hitlerliku juhi Lukashenko käes, kipub ka Venemaal jõudma kätte uus aeg (või siis tagasi tulema endine vana), kus ainult üks mees - Putin - käsib, poob ja laseb. (PS. Väga sarnased näojooned neil kõigil peaks mainima)

Lisaks muidugi veel georgialaste küüditamine kaubalenukitega.. aga sellest saaks täiesti uue loo..
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................