-- Wednesday, February 27, 2008 --

Kuradi arhitektid raisk! Pange ennast õige..


Selge näide ajupuudulikkusest EALis! Mis kuradi kasu on VEEL ühest lisakonkurssist või kasvõi sajast lisakonkurssist, kui sinna EI TULE PAREMAID TULEMUSI! Kurat, seda on juba ammustest aegadest peale näha olnud! Ja KÕIKI 100% ühendav tulemus ON VÄLISTATUD!

See, et mõnel EALi kuuluval arhitektil jäi nüüd enda 'eluunustus' täitmata ja ei saanud oma mitte-kellelegi-peale-arhitektide-arusaadavat-ollust võidutööks seada, EI TÄHENDA, et tegu oleks praegu ÜHISKONNA LÕHESTAJAGA (loe allpool oleva toetusprotsendi suurusest)! See viimane on vaid äärmisel juhul inimeste ja arhitektide vahel, aga ega kuskil polegi öeldud, et arhitektid normaalsed inimesed oleks.

TEGU ON RAHVA SÜMBOLIGA, mitte mõne 'arhitekti' eneseväljenduse kohaga! Sellisel juhul ei saa üks kitsas ringkond (loe: arhitektid) asja otsustamist enda peale võtta.

ETV24: EAL: võidusamba rajamiseks tuleks teha uus konkurss
Eesti arhitektide liidu (EAL) hinnangul on plaanitavast Vabadussõja võidusambast saanud ühiskonda ühendava sümboli asemel selle lõhestaja, mistõttu tuleks korraldada uus konkurss.

Teeme omalt poolt ettepaneku korraldada antud alale uus konkurss, mis oleks suunatud Vabaduse monumendi kavandi saamiseks. Peame seejuures soovitavaks, et žürii koosseisust moodustaks vähemalt poole asjatundjad-professionaalid.
ETV24: Arhitektide liidu pöördumine tekitab ministeeriumis nõutust
Sambale on oma toetust kinnitanud ka rahvas. Viimase, novembris läbi viidud avaliku arvamuse kohaselt oli Vabadussõja võidusamba praegusele lahendusele toetus kõigi eestimaalaste hulgas 74%.
Lisaks: Kaitseministeerium autasustas Vabadussõja võidusamba ideekonkursi võidutööde autoreid
Vabadussõja võidusamba ideekonkursi hindamiskomisjoni kuulusid: esimees Andres Põder ning liikmed Taavi Aas, Jaak Aaviksoo, Andres Alver, Küllo Arjakas, Jaan Elken, Laine Jänes, Gunnar Laev, Ülar Mark, Mare Mikoff, Urmas Reinsalu ja Aivar Reivik.
Milline siin lehel asuv ideekavand oleks olnud parem kui praegune??? - vabadusemonument.ee
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................