-- Friday, March 07, 2008 --

Kuidas ise tasuta PDFi teha!



Acrobat Reader on vast enamusel masinates olemas, et PDF faile lugeda. Aga tihti veel inimesed ei tea, et need ajad, mil vaid Adobe Acrobadiga PDF faile teha sai, on ammu ammu möödas!

Üks väga mugav asjandus PDF failide loomiseks on CutePDF Writer. Laed endale alla ja installid ära eelmiselt lingilt leitavad: CutePDF Writeri kui ka Converter. (Õigemini, olles vaid Writeri alla laadinud ja installima pannud, siis miski aeg ta ütleb, et palun anna luba, et ma Converteri ka alla laeks - siis saab asja funkama panna!)

Olles asjanduse endale ära installinud on edasi juba lihtne:
Ava fail (mida (või mille ühte osa) soovid PDF formaadi ümber panna), (edasine on Office kasutajatele) klikka File -> Print -> vali printerite nimekirjast CutePDF Writer -> OK -> (avaneb Save As aken) vali koht kuhu printida ja pane failile sobiv nimi -> Save

PS. Sama süsteemiga võid näiteks ühest suurest PDF failist endale vajalikke lehekülgi väiksemasse faili välja printida. Lihtsalt enne OK nupu klikkamist vali lehekülgede vahemik mida vaja ja edasi läeb juba sama värk.
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................