-- Thursday, March 10, 2005 --

ja homme siis viimane päev..


huhh.. täna oli see päiksepaisteline ilm suisa nagu määratud.. et see töölt lahkumine nii positiivseks muuta.. ja päev sujus ka nagu valatult..

paar jama hommikupoole küll olivad.. (aa need tegelt teise mehe jamad.. kuna to aga soomes praik siis juhtisin vägesid tema eest).. aga päeva peale läks nii nagu pidi.. sain uue numbri ja telefoni.. (võtsin sama mis eelmine Nokia 6610i.. harjumuse jõud on paganama suur jõud).. lennupiletid Frankfurti järgmise nädala keskelt kuni nädala lõpuni.. jeee..

nüüd kus juba tööraamat taas enda käes.. on kohe selline vaba tunne.. ja päike ju ka paistab.. noh igati lahe.. muide.. täna öösest hakkas kuu uuesti kasvama.. vanarahvas teab rääkida et mida siis teha hakkab kõik hästi minema.. mul siis uue ametiga.. :D loodame vaatame.. :D

aga homme väike kringel ja värk ehk siin veel ja pärastlõuna asjatama.. sest kella 1730'se laevaga ruootsi kunni juurde kruiisima... koos sõpradega.. ja tequila jõed voolavad.. ja kauged sadamad kutsuvad..

huhh sellised segased mõtted siis.. kes aru ei saanud.. või tõlkida.. ;).. aa kunagi hiljem.. :P.. praik vaja udu tõmmata.. õhta ju Kolumbuses Jäääär.. !!!
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................