-- Thursday, March 10, 2005 --

sellised naljad siis täna..


tavaliselt nagu spämmi isegi mitte ei ava.. aa see tundus nii omapärane et mõtlesin vaadata ja näed siis mis.. tasuta kondoome jagatakse..

siin üks väga hea nali minu meelest.. st.. mis nali.. kohe päris värk siiski.. (aga elu pidiga naljakam olema kui mistahes nali ise) põrgust ja seal olevast kuumusest/külmusest..

tekkis mõte et kui kogu maailm globariseerub et kas siis tulevikus hakkabki igal pool kõik välja nägema nii kirju kui see prügikast siin pildil.. et see oleks küll alguses naljakas.. aa pärast hirmus..

ja üks hea pildike tänases eesti lehest 'Roheline Värav'..mis oli minule küll uus leid.. st. pole enne näinud või õigemini sellele tulnud.. et eesti lipp võiks olla sellises esitluses.. et siniverelised (loe: esimene eesti) ja lihtraffas (loe: teine eesti) jaguneks eesti lipu järgi niiviisi kaheks.. ja see must riva keskel siis suur kuristik nende kahe vahel.. mis pidavat iga aastalt kasvama ka veel.. (lipu peal seda muidugi ei näe.. :P)
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................