-- Thursday, September 01, 2005 --

Loodus nahutab inimesi ?!!


vaevu on Katrina USA rannikul vaibunud kui teispool maakera Hiinas ja Taiwanis uus maru Talim tulemas. kaks suuremat tööstusriiki saavad 'karistada' selle eest et ei oska/ei taha/ei suuda enda majandust ökonoomsemalt tööle panna ja saastamist vähendada..

viimastel aastatel on ikka aasta aastalt asjad hullemaks läinud. ja lugedes kliimauurijate ja muude teadlaste arvutuste ja uurimiste järelkajasid meedias, võib ennustada et läeb aina hullemaks.

ja kui varem arvati et seoses osoonikihi vähenemisega maa temeratuur kasvab ja läheb kogu aeg soojemaks siis see on vaid lühiajaline nähtus, sest seoses soojenemisega suureneb ühtlasi ka sulamine igijää ja lumeväjadel. see omakorda toob aga kaasa vaba veepinna suurenemise, mis suudab temperatuuri neelata ning aurustuda. sellest tekivad suuremad sademete hulgad, mis omakorda tähendab pilvisuse kasvu ja päikesekiirguse väiskem jõudmine maale. ja üldine temperatuuri järsk langus ja jääaja uus teke..

aga kahjuks igijää teke on palju aeglasem kui selle sulamis protsess :(

samas kõik see meie eluajal veel ei juhtu ja laste ja nende laste eluajal samuti mitte..
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................