-- Monday, September 12, 2005 --

nv skoor: 1 x 6-way, 1 x varu, 1 x 2-way, 2 x track-dive, 3 x 3-way


reede: olime Tulka sünnipäeval ja kuulasime Kristiina muljeid Leninil käigust, sekka piltidevaatamist ja Tulka eelmise aasta reisi videot.

laupäev: oli hea ilm. ja toimus tavapärane aktiivne tegevus Kuusiku lennuvälja kohal. sain kirja kaks hüpet (2-way ja 3-way) ja ühe redelipulga (nüüd siis jäänud veel vaid 20m täpsusmaandumine ja redel läbi).

laupäeva õhtu: Undu sünna Seiklusjuttudes ja pärast sama raffaga Kolumbuses LedR kaiffimas. polnudki teda ennem laval kuulda saanud, kahjuks. aga pean mainima.. SEE BÄND ROKIB SEITSMESAJAGA !!! dmn that was good !!! teeb nii hästi neid Zeppelini lugusid et vaat paremini kui originaal :)

pühapäev: selge taevas ja hea vaikne tuul, parajalt raffast ja let taas Kuusikul pöördes. alustasin EETN tõusult päeva ja sinna sekka tuli erinevaid asju mida veel proovinud polnud (2 x track-dive, 1 x varu, 1 x mudilaste 6-way mis tuli kokku nagu kell!! (4 meist olid ilma kategooriata ja 2 B-kati omanikud)) kokku üldse sai kirja 5 hüpet (kahtlane tunne et need selle aasta viimased mul)

kokkuvõte: siga hea ja huvitav n-vahetus !!!

pilte kah vaatamiseks: MRI ja RKV

Labels:

BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................