-- Monday, November 07, 2005 --

Friik. Filmifriik. Hea või halva kõlaga sõna??!!


PM's kirjuta keegi Pakk (tituleerides ennast haritlaseks (raske uskuda) ja kõrtsmikuks (tahtis vist öelda lihtjoomar)) friikide keerulisest tundeelust. aga nagu arvata võiski asjatundmatu inimesena kirjutades ei suutnud ta oma pikas mölas midagi asjalikku ja põhjapanevat välja öelda tõsiselt tühi jutt oli. õnneks ei vaevund kõike läbi lugema, oleks veel päeva ära rikkund ;)

isiklikult arvan et friik on pigem inimene, kes on omal alal asjatundja ja spetsialist. keskmisest enam kaldunud mõne oma ala poole. tegelikult friik (freak) ongi oma algselt tähenduselt ju: veider, ebard. ehk siis kui keskmine on normaalne siis igasugune kõrvalekalle on normaalsusest eemale, ehk veider.

aga see ei ole veider friigile :D sest friik teab mis on tema huvi tegelik väärtus, erinevalt lihtsurelikust (kellel on ka kindlasti mõni freaky omadus, mida ta ise ei teagi ehk või ei julge tunnistada :P)
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................