-- Thursday, November 24, 2005 --

Juuksuri tagantvaatepeeglist* paistab täitsa OK ;)


Photo @ - BC -

Mees ja Naine ja Muusika vol.2

-------------------------

Eile sai siis Andres Raagi ja Tiit Kikase esinemist Linnateatris kuulamas/vaatamas käidud. Ja kahetsevad need, kes varem pole neid kuulnud. Muidugi enamus meist teab Tiitu kui Jääääre (Jääboileri) koosseiust.. ja ehk veel ka mujalt.. ja on kursis tema vinge keelpilli ja süsteemiga mis sinna juurde terve orkestri kokku annab.

Aga eile sai ta ikka korralikult seda ka demonstreerida.. Väga super ja sobis sinna kontserdisse kohe nagu rusikas silmaauku.

Mõtlesin omakeski, et ega eestis hetkel vist ei olegi ühtegi teist sellist viiulimeest, kes oskaks midagi sellist teha.. igatahes, täitsa super vend see Kikas..

ja muidugi andis õhtule pärleid juurde Raagi jutustatud lood, mis kõik tema või Tiiduga juhtund olid.. Tiit ju ise juutumees suurem pole.. rohkem iki pillimees..

-------------------------

* - pealkirjas olev sõnapaar 'juuksuri tagantvaatepeegel' ongi mõttelend Kikaselt, kui ta pajatas oma viimasest juuksuriskäigust.. mõtles selle all siis juuksuri käsipeeglit millega näidatakse kuklapoolset osa 'patsiendile' ;)

BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................