-- Tuesday, November 08, 2005 --

Kas on mõtet tuuleveskitega võidelda?


Sähh sulle head tahet ja õiguse taganõudmist. Keeratakse sulle nii et vähe pole. Ja kes see muu ikka on kui SL Õhtuleht ja personaalselt hetkel Eve Heinla, kes siis seekord on Parasiili ette võtnud ja väänand nii, et maa on punane ja taevas must.

eks lugege siis Parasiili juttu siit ja tema eileõhtust sissekannet ka
(PS. võin lisada sellel mehel pole vaja umbluud välja mõelda, sest tema on niisama kah tegija mees) siin väike lõik Parasiili lehelt:
PS: Ühte asja ma ikka imestan, kust koolist, lasteaiast, perest sellised inimesed tulevad, kes kasutavad teisi inimesi jõhkralt ära? Kas ajakirjanikuks õppides antakse kaasa mingi suurem kogus nõmedust või? Kuidas see inimene nüüd läheb koju kallistab oma last ja masseerib vanaema ja teeb õhtuks pannkooke, samal ajal kui ta päeval on tegelenud sellise mõttetusega.

lühidalt tegi Eve seda mida mina isiklikult inimeste juures peale lauslollust ja mõttetut ajuvabatsemist kõige enam vihkan - fakte kontrollimata tühja lahmimine (vaid oma isikliku arvamuse/väljamõeldise kasutamine)
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................