Mida teha süüa lõuna ajal (lisatud retsept)
Photo @ - BC -
Sealiha pada paprikatega
-----------------
see on siis selline kiire ja hea toit mida teha lõuna ajal. ei võta kaua aega ja maiceb ülihea.. :D retsepti pole praik anda aga kui te otsite Selveris raamaturiiulist üles raamatu: '100 suppi, paja- ja ahjurooga' siis sealt leiate selel kindlasti.. :D soovitan soojalt :D
-----------------
EDIT hiljem kodus: niisiis siin soovijale retsept ka :D
põhiained: 500g sea välisfileed; 3spl õli; 1 porru; 1 väike purk (227g) ananassitükke; 2 suurt erivärvilist paprikat (mina panin neid suisa 4 :); 3spl vett; 3tl kartulijahu
marinaadi ained: 3spl sidrunimahla; 3spl sojakastet (mina panin seda tumedamat); 1 spl suhkrut; 1/2tl jahvatatud ingverit; 1spl ketshupit; 1dl ananassikompoti vedelikku
tegemine: Lõika liha peenikesteks ribadeks. Sega kokku marinaadiained ja pane liha vähemalt 15-20minutiks maitsestuma. Samal ajal lõika paprika ja porru ribadeks. Võta liharibad marinaadist, kuivata köögipaberiga ja pruunista paksupõhjalises kastrulis õlis kõrgel kuumusel. Alanda kuumust ning lisa paprika- ja porrurivad, kuumuta segades 3min. Vala peale marinaad ja veel lisa veega segatud kartulijahu ning ka ananassitükid. Kuumuta veel 10min, kuni liha on pehme. :D
serveeri: maitsva lõuna- või õhtusöögina koos kartuli või riisiga.
võtab aega: kuskil 30-40min
Post a Comment