-- Friday, November 18, 2005 --

Valimiskomisjon: kohukesereklaam oli poliitiline


no lõpuks ometi.. Ra!maeivõi... kaua võttis küll aega ja kordades ümber lükatud teema sai siis lõpuks ikka ka selle vastuse mida iga imik ka teab ja näeb...

PM: Valimiskomisjon: kohukesereklaam oli poliitiline
Vabariigi Valimiskomisjon leidis täna Narva valimisliidu «Linnakodanik» K-kohukese kaebust arutades, et «vaidlustatud reklaam on käsitatav keelatud muu poliitilise välireklaamina.»

«Aktiivse agitatsiooni ajal reklaamiti kohukesi sellisel viisil, mis oli ühemõtteliselt seostatav nendel valimistel kandideerinud Eesti Keskerakonnaga,» teatas valimiskomisjon.

Komisjon oli enne otsust ära kuulanud reklaamiasjatundjate ja ekspertide täiendavad selgitused ning leidis, et «plakatitel kujutatud tähemärkide, sõnade ja värvide kombinatsioon andis objektiivselt võimaluse seostada neid konkreetse erakonnaga.»
ja nüüd peaks Keskerakonna igalt poolt volikogudest maha võtma ja sellele Kruudale ja reklaamiagentuurile kirves selga..

EDIT: Paar varasemat mõtet 'suurtelt isadelt':
PM: Õiguskantsler peab K-kohukese reklaami selgelt poliitiliseks
PM: Lang: kohukesereklaam ohustab valimiste seaduslikkust

M.O.T.T.
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................