-- Wednesday, December 07, 2005 --

PÖFF: Viimased päevad - LAST DAYS (mõtisklused Kurt Cobaini surmast)


mäletan kunagi ühest filmist või saatest või kuskilt lauset:

Kellele on palju antud, see peab ka palju jagama.

aga mitte alati ei ole see just kergemate killast tegevus. nii on mitmed geeniused läinud loojakarja suhteliselt varases nooruses, nagu juhtus ka Kurt Cobainiga.

filmis siiski ei ole otseselt lahatud dokumentaalset lugu Kurt'i surmast vaid on vaadeldud sarnaste tegelaste läbi võimalikke viimaste päevade tegemisi noore muusika-geeniuse elust, tegemistest, sonimisest ja endasse vaatamisest, mis kõik päädib lõpuks valikuga lahkuda maisest elust.. miks just sellise valikuga, seda on kõrvaltvaatajal ehk raske mõista, aga vahest ei peagi mõistma vaid aksepteerima teise otsuseid, mis sest et see teeb haiget meile ja ehk ka talle endale.

Gus Van Sant on lisanud veel ühe väga hea filmi enda filmograafiasse (filmid mida olen näinud ja mis ON OLNUD VÄGA HEAD: Good Will Hunting (1997), Finding Forrester (2000), Elephant (2003, PÖFF 2004))

Photo @ internet


Väidetav enesetapu kiri Kurt'ilt. ja et see sigrimigri käekiri siin miski arusaamatu jura ei oleks, siis siin link kirja sisu kohta: Kurt Cobain suicide note text
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................