-- Saturday, January 14, 2006 --

If money can't buy happiness, I guess you'll just have to..


.. rent it.

olen täna külas ja vaatasin seetõttu ka üle pika aja taas televusserit ning miski saade kanal kahest vist oli kus räägiti ilumaailmast ja värgist ja seal üllatas mind kaks mõtet või siis saatelõiku:

esiteks: milleni küll inimesed kõik välja ei läe et kiiremini ja tugevamini päevitust saada.. nüüd siis on olemas spray-solaarium.. uskumatu!! miski kutt oli seal modelliks (töödeldavaks pinnaks) ja siis ilusalongi töötaja lasi teda nagu autoremondi töökojas spray-püstoliga üle. ei saanudki aru, kas sealt ka miskit ainet välja tuli (kuigi paistis miski potsik küljes olema küll), aga igatahes miski valguskiir oli tal ka veel olemas !!!

USKUMATUD mida kõike välja ei mõelda!!!

teiseks: kui inimesel, kes on ikka ütleme et üle prahi hea kehavormiga ja väljanägemisega ning füüsiliselt aktiivne ning ütleme et lähedal inimideaalile, siis tal peaks ikka olema ka võimalus välja mõelda endale probleeme, PSEUDOPROBLEEME!!! ja üheks selliseks on siis olematu tselluliit!!! tsiteerides saadet: 'isegi kui seda näha ei ole siis ostke ikka seda kreemi või asja ja määrige ennast, sest tegelikult on tselluliit teil siiski olemas, mis sest et seda mitte kuidagi näha ei ole'

no anna andeks, milleks on vaja inimestel endal pseudoprobleeme välja mäelda? või siis pigem on asi selles et meedia ja ilutööstus genereerib ja sisestab neid tarbijasse ning nõrgema iseloomuga ning massipsühhoosile alluvad tarbijad võtavad seda kui tõde!!

MASENDAV!!!

----------------------------------------------

PS. siia otsa veel üks uitmõte

eile verd andmas käies Põhja-Eesti Verekeskuses (taas pikem ehk afereesi doonori protseduur, viimasel ajal vaid neid ma teinud olengi), vedelesin tunnike seal toolis ja seega nägin varahommikusi saateid ja kuskilt tuli vahepeal sekka TV-shopi..

ning mõtlesin: kas mitte ei ole nii, et sinna satuvad vaid need tooted, mis tegelikult mitte kuskil mitte ükski (ok erandid välja arvatud) müügikett seda letile ei lase.. ja see on nagu nende mõttetute tobedate asjade viimane võimalus end müüa ja reklaamida.. eile seal oli miski mõttetu isekeerav või vormiv omleti pann..

huvitav kes sealt neid asju üldse ostavad? keegi ju peab ostma, muidu see ju ei tasuks ära.. või ei ostetagi?
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................