-- Wednesday, January 18, 2006 --

I'm prepared for all emergencies but...


.. totally unprepared for everyday life.

seda mõtet võib lugeda eelmise teema jätkuks veidi.. et kõik need hullud turvamised eriolukordadeks on nii oluliseks saanud et igapäeva elu enam lihtsalt ei osatagi elada.. pea iga asi on varsti eriolukord.. ja nii jääb lihtne elu ja olu juba vähemusse.. kurb..

aga praegu paistab mulle läbi -19kraadise külma ja aknaklaasi kena kevadpäike silma :D just nimelt kevadpäike.. sest hommikud on juba valgemad ja eile või oli see üleeile kostus mulle kuskil juba ka kevadist linnulaulu kõrva.. :D ja kui talve alguses tundus juba -1 kraadi väga jahe siis tänane -19 ei olegi enam nii väga hull :D

viimase 24h temperatuuri kohta võiks suisa öelda et külm teeb Tallinki aktsiat, mis küll päris minu ennustuseni veel pole jõudnud aga tempo on parajalt kiire küll tal;)

ja varsti saab jääd ronima.. :D ja siis juba langevarjutama.. täna nägin muideks vasta hommikut taas langevarjuund.. krt.. taas aeglane avanemine.. ja enne maaga kokkupuutumust jäi uni nagu film seisma.. ning siis ma ärkasin.. seekord sisi läks õnneks ;)

ja muideks.. homme on 19 JAANUAR!!! :D
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................