-- Wednesday, January 18, 2006 --

Kurjakuulutav kohtumine kuuvalgel e. Mac users: Start paying attention to security


siin eile on Dwight Silverman kirjutanud ja linkinud edasi BBC News loo: Mac users 'too smug' over security. kuna jah ka eesti macistid on endas ülikindlad keskonna turvalisuses, siis nagu iga asjaga, mis läeb massidesse nii on ka Maciga, et leidub lõpuks inimesi, kes viitsivad neid 'lammutama' hakata ja sealsetele apsudele rohkem tähelepanu pöörates ka rünnakuid tegema.

lihtsalt eks ründajad ole ka ju inimesed.. ega ei viitsi ju vaeva näha kui tulemus väike on. ikka kasutada turgu mis on suur. hetkel on seda Windows ja IE, aga eks teised keskkonnad levi kiirelt ja varsti on ka praegused 'turvalised' alternatiivid rünnakute all ja ka nende poolt lammutatud.

muidugi sellisel hetkel, kui näiteks ainult maci kasutanud inimesel järsku miski viirus selga kargab on palju hullem kui nendega iga päev võitlema pidnud windowsi inimene, sest nagu viirustega ikka nii on ka sellega, kui sa ei ole selleks ette valmistatud, siis nad tekitavad rohkem kahju. ehk siis elust enesest.. kui antikehad puuduvad siis jäädki haigeks..

seega kui tahad olla turvaline, kasuta vähe levitatud asju :) keegi lihtsalt ei viici vaeva näha et seda rünnata.
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................