-- Friday, January 13, 2006 --

Märtin siiski lõpetab oma WRC karjääri?


foxsports.news.com.au: Rally title 'lacks grunt'

"I don't see much future for myself in the championship," he said at the Autosport International show in Birmingham overnight.

"I am not trying to find anything."

"It is just not the same championship that it used to be, so I can't push myself to make a huge effort to get in there and make it happen."
kurb kurb.. :( aga mõistetav. kuigi ma lootsin teda veel WRC masina roolis ja sarjas näha siis kartsin et see nii ei läe. kujutan ette, et ma isegi oleks sellisel juhul teinud sama otsuse. tõenäoliselt jääb ta eestlaste parimaks rallisõitjaks vähemalt minu eluajal. aga elu läeb edasi ja eks see ole ka elu üks osa, et tegijad lahkuvad loovutades koha uutele ja noorematele tegijatele.

a need paganama eesti ajakirjanikud, kes teda pidevalt tögavad ja halvustada püüavad.. tead pistke oma näpud õige endale sinnasamusessegi kohta.. ja olge rohkem omaette! eriti praegusel ajal, mil Parki hukkumisest on alles nii vähe möödas.

eesti ajakirjanikud pole ajakirjanikud vaid haiglased parasiidid ma ütlen!
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................