-- Tuesday, January 17, 2006 --

A person is just about as big...


... as the things that make them angry.

seega inimesed.. lõpetage pisiasjade pärast muretsemine ja nende üle vihastamine.. vahest on nii et 'shit happens'.. ei ole midagi teha.. tagasi seda enam ei saa ja seega peab edasi liikuma.. aa see kui sa ikka ropult energiat kulutad sajatamisele ja vihastamisele, eriti asjade üle mis on juba olnud... ega siis ei ole sul eriti ka energiat millega edasi minna.. ja mille abil uusi asju teha.. ja paremini teha.

aga see et pisiasjade pärast ei tasu muretseda ei tähenda et neid üldse enda ümber tähele ei peaks panema. pigem vastupidi.. muidugi pisiasjad ei peaks olema väikekondanlikud mõttetused ja tarbimisühiskonnale omane ostan-palju-jaksan teemale omane.. vaid pigem midagi lihtsat, otse südamest.. ka odavat aga samas hindamatut.. eks alguses tundub see kõik kaunis imelik, aga muutused peavadki sellise tunde tekitama.. muidu pole neist tolku.. kui sind ikka omast kastist välja ei rebita.. siis sa ei tea ka mis maailmas toimub..
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................