-- Friday, January 20, 2006 --

Rotermanni Soolalaos: Eesti Teatri Aasta näitus


vot kuna väljas on parajalt külm ja piknikuid pidada väga ei taha, siis tuleb tubaseid tegevusi leida... näiteks pannkookide küpsetamine, raamatute lugemine ja miks ka mitte näituste külastamine.. noh jah viimane küll eeldab et sa vähemalt mingi ajahetk viibid väljas.. aa no nii külm ju ka pole.. või on?

mul igatahes täna hommikul siis -27kraadiga masin kohe käima ei läinud.. päeva peale kui kraad üles läks (-20kraadi näitas auto termomeeter) siis proovisin uuesti.. :D nagu loom möirgas käima. :D seega kuskil seal vahepeal on tema taluvuslävi ;) kuigi hommikul ei taiband gaasi põhja vajutada käivitamisel.. ehk oleks siiski tööle läinud.. eks lähipäevil saa veel katsetada. :D

teatriaasta.ee: Eesti Teatri Aasta näitus
Eesti Teatri Aastaga seoses on Rotermanni Soolalaos 26. veebruarini näitus eesti teatri ajaloost, kust see liigub rändnäitusena edasi üle Eesti.

Ülevaatenäitus toob vaatajani kogu eesti teatri ajaloo alustades August Kotzebuest ja 1784. aastal loodud Saksa Asjaarmastajate Teatrist ning lõpetades taasiseseisvunud Eesti teatrisündmustega.

Näitus jaguneb vaataja jaoks tinglikult kaheks: akadeemiline ja traditsiooniline stendinäitus teise korruse saalis ning mänguline teatrimaagia teise korruse rõdul. Kui stendinäitus on pigem täiskasvanutele, siis teatrimaagia peaks köitma eelkõige lapsi.
---------------------------------

midagi põnevat:
ETV: Londoni kesklinnas ujus vaal
CNN.com: Fears for whale in River Thames
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................