-- Thursday, January 19, 2006 --

Trammiga Tondile ei saa.. (no tegelt.. saab küll) *


nu vot siis.. mis sellel kaunil päikesepaistelisel talvepäeval siis ka toimunud on.. muidugi peale selle et minul on sünnipäev :) ikka väga hea et sünnipäeva puhuks on korralikku talveilma antud.. päiksepaistelist ja külma.. :D meenuvad need ajad mil veel kodukandis sai elatud ja seal olid talved ikka Talved, selle kõige suuremas tähenduses.. siin linnas on asi kaunis selline imelik.. ei oskagis eda kirjeldada.. lumetu ja nadi.. porine..

vot tahtsin siin pidu pidada sünnipäeva puhul ja oli kohtki kinni pandud.. üli head ja stiilsed ruumid.. kaunis kesklinna lähedal.. kadriorus.. aga nüüd miskid töllid tegid seal läbu ja kuna asi läks politse uurimise alla siis langeb sel aastal see variant ära.. :) 'omanikule' sulge sappa vist ikka ei panda.. ja kahetseb teine sellist jama isegi.. aga järgmiseks 'omanikuks' sooviks mina küll paremat tegelast, olgu ta siis mees või naine, kes aga saaks aru et see ei ole laste mängumaa ega lihtne kodu, kus on kodused probleemid vaid siiski kena kohakene kadrioru kaunis rüppes.. ning võrdsematest võrdsematena kehtivad seal tegelt ka veel eriti 'võrdsed' moraalireeglid.. st peaks kehtima.. praegu ei kehti seal muffigi..

* - pealkirjaks modifitseeritud ÄP'st leitud uudis, mis on hiljem täiendatud ja annab seepärast väga kentsaka uudispäise. aga tänapäeval onsee interaktiivsus nii suur, et vahest suisa minutitega tuleb täiendust ja niiviisi ongi hea lihtne teemasid välja hõigata..
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................