-- Monday, January 23, 2006 --

UUS Adobe annab pdf-failidele 3D


kindlasti on enamus teist kokku puutunud .pdf liisega failidega.. selline ilus ja korralik värk, mida saab tegelt kergelt ise ka teha.. mõnede vabavaradega.. Adobe enda programm millega neid teha on küll tasuline..

igatahes nüüd on Adobe välja tulnud uue versiooniga Adobe Acrobat 3D 7.0.7, kus on võimalik kasutada ka 3D info edukat ülekandmist PDF-failidese, ilma et nende dimensionaalsus kaoks :) eriti, tuuakse all pool oleval viidatud lehel välja, on see hea CADi kasutavate ja mitte kasutavate inimeste vahelisel infovahetusel. kui senini oli ikka jama et ei saanud korralikult saata CADis valmis tehtud pilte ja jooniseid CADi mitte omavale inimesele, sest nende vaatamine oli raskendatud (kasutada sai mitmeid vabavaralisi programme, kuid need olid tihti nukra tulemusega)

PCWorld.com: New Adobe Software Turns 3D Images Into PDFs
CAD is the standard for tools that professionals such as architects and engineers use to create computer drawings of building and product designs. Previously, designers working in CAD applications could share 3D CAD files only with people who had either a CAD program or special software viewers for reading the files, Bhalla says. In many instances, designers would send 2D bitmaps of the designs to the people who needed to provide feedback on projects, such as customers or co-workers.
ja kes tahab proovida siis praegu on seda võimalik teha TASUTA!
fail [368,50MB .zip] saadaval siin: techspot.com: Adobe Acrobat 3D 7.0.7 Download

Adobe enda lehel veidi infot siin:
adobe.com: Publish, share, review, and mark up 3D designs in Intelligent Documents

Photo @ adobe.com

BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................