-- Friday, March 24, 2006 --

Ametlik pressiteade: Jüri Ratas: Mõistus, tule koju!


Photo @ - BC -

Viimaste nädalate eriti ajuvabad, mõttelagedad ja seosetud jutud ning tegemised K-erakonna ning R-liidu liikmete poolt on viinud Tallinna 'linnapea' (loe: Savisaare maskoti linnavalitsuse toolil) Jüri Abiratta meeleheitele ja ta on palunud tervel Tallinna linnal otsida K-erakondlaste ja R-liidu inimeste mõistust. Selleks puhuks on paigaldatud erinevatesse linna käidavamatesse ja vähem käidavamatesse (loe: jeep'iga sõidetavatesse) kohtadesse järgnevad tegstid:

MÕISTUS, TULE KOJU!

Tänahommikusel pressikonverentsil võis tähedlada, et Mõistus pole veel tagasi tulnud. Jääb loota, et sel nädalavahetusel suuremate politsei koosseisudega ta siiski üles suudetakse leida. Vastasel juhul tuleb tervel K-erakonnal ja R-liidul senised tegemised sinnapaika jätta (loe: teistele üle anda) ja ise mõistust otsima minna.

maskott Abiratas isiklikult

-------------------

Erinevate maailma selle ala spetsialistide ja analüütikute arvates on tegu erakordselt lootusetu juhtumiga ja seega ei näe nad võimalust, et K-erakonna ja R-liidu inimestel enam Mõistust leida õnnestub. Vastav maailma praktika on aja jooksul näidanud, et kui Mõistus juba kord kaduma on läinud, siis kadunuks ta ka jääb.

Maaila Oma-ala Spetsialistide Assotsiatsioon
WOSSA (World Own Speciality Specialists Association)
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................