-- Wednesday, March 29, 2006 --

Asi ei ole mitte Eesti meestes, vaid naistes üldse!


no näed siis nüüd. kogu aeg sarjatakse ühes iidses vägikaika veos mehed vs. naised (mis iseenesest on minu arvates täiesti ajulage vägikaika vedu üldse), et Eesti naised lähevad siit minema, kuna Eesti mehed on nii sitad..

aga nagu antud uuring näitab, ei ole mitte asi selles kui hea või halb on Eesti mees või Läti mees või Türgi mees või Itaalia mees, vaid asi on selles, et naised üldse lihtsalt ongi altimad kodumaad ja lähedasi hülgama, et tormata kuhugi, kus on sinine taevas, valge hobune ja unistustemaa..

ETV: Armastus paneb inimesed kodumaad vahetama
Peaaegu iga neljas naine kümnest (37,4%) kinnitas, et vahetas kodumaad perekonna või armastuse tõttu (meestel see protsent vaid 21,8). Meestel oli migratsiooni peamine põhjus töö 33,1 protsendiga (naistel 17,6%).
--------------------------

PS. ja oh seda lakkamatut hala (mis niigi juba kõrvad vilistama ajab) ja mis nüüd vaid veel hoogu juurde saab.. PM: Tallinn valiti Euroopa kultuuripealinnaks
aga ausalt.. Vanemuine ja Tartu Ülikool üksi ei suuda kultuuri edendada.. pealegi Vanemuine on viimased pea et 10 aasta absoluutses madalseisus.. Ennem oleks võinud valikut teha pigem Viljandi ja Tallinna vahel.. need on kaks kohta Eestis mis võiksid seda nime kanda..
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................