-- Sunday, March 05, 2006 --

Brokeback F*cking Mountain ja Oscarid


yeah right! on see jee miski üli kõva film!! sama hästi võiks arvata et 'Bollywood' on tippkunstiteos ja kõrgemapilotaashi näilejatetöö.. on nad jeeee seda..

käisime seda eile pärast vinget skydiverite sulgaplliturniiri ja suurt pühaõhtusöömaaega kinos vaatamas ja peab tunnistama et 25% meist suisa pidas filmi nii jamaks et võttis vaevaks sel ajal parem silm looja lasta :) ega ta millesti olulisest ilma ka ei jäänud..

lühidalt: võtke suvaline kauboifilm kus ka väike love-story sees ning asendage neiu selles loos mehega.. ja saategi selle filmi.. no ja mis seal siis nagu nii head peaks olema?

ja kui see film nüüd täna öösel Oscareid juhtub võitma siis võib kogu see oscarite majandus endale vee peale tõmmata.. sest parima filmi nominatsioonides on vähemalt kolm teist filmi (Good Night, and Good Luck; Munich ja Capote julgelt paremad. Crashi lihtsalt pole näinud veel)
Best Motion Picture of the Year
Nominees:
Brokeback Mountain (2005) - Diana Ossana, James Schamus
Capote (2005) - Caroline Baron, William Vince, Michael Ohoven
Crash (2004) - Paul Haggis, Cathy Schulman
Good Night, and Good Luck. (2005) - Grant Heslov
Munich (2005) - Steven Spielberg, Kathleen Kennedy, Barry Mendel
ja muidugi parimatest peaosatäitmistest ning muusikast ei hakka parem rääkimagi.. neid on suisa lademetes paremaid kui selles filmis oli..

----------

EDIT: vaatasin Crashi trailereid.. no krt.. SEE on väga kõva film.. seda PEAB vaatama..
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................