-- Thursday, March 23, 2006 --

ILVES PRESIDENDIKS! PS. Pool rahvast EI SOOVI Rüütli jätkamist!


eks lugege ise! hea kui inimesed, kes mõtlevad, saavad vahest ka sõna avalikes meediakanalites!

DLF: Juku-Kalle Raid: Lahkus vale president!
Nii on meile tekkinud veel üks prohvet Maltsvet, kelle juhtimisel eestlased Lasnamäe veerul Valge Laeva ootavad… Kurb on see, et punased on hakanud justkui prussakad seinapragudest välja ronima, veel kurvem, et eriti aktiivselt toimub see pärast president Mere surma, kelle kohalolek neile mingigi takistusena mõjus. Mida tahtagi punastest, kellele antakse selget märku Taassünniks ja Ärkamiseks Suure Õpetaja Suure Raamatuga?

Vist oli see Indrek Tarand, kes mainis, et president on riigi eetiline majakas. Ning just seepärast ja siinkohal peame langetama pea ja tunnistama: tagasi astus vale president…
(via Shalaya)

Samal teemal varem: Larko, minu varasem lugu

--------------------------------------------

ja siia otsa veel üks sellega haakuv mõne päeva tagune uudis, kus ajakirjandus manipuleerib rahva arvamusega:
ETV: Pool rahvast soovib Rüütli jätkamist
Veebruari lõpus 1200 inimese seas läbi viidud uuringus vastas küsimusele "Kas Arnold Rüütel peaks jätkama veel viis aastat presidendina?" jaatavalt 49 protsenti ning eitavalt samuti 49 protsenti, kirjutas Eesti Päevaleht.
on ju selgelt kirjas et sama palju on ka vastu! miks siis peab selline pealkiri olema? sama hästi võinuks olla pealkirjaks, et Pool rahvast EI SOOVI Rüütli jätkamist!

--------------------------------------------

EDIT: päeval tuli just uudis et Reformarite üks presidendi kandidaate on teiste (Paul-Eerik Rummo, Laine Jänes) seas ka Toomas Hendrik Ilves. Minu arvates sobiks ta ka vägagi hästi uueks presidendiks. Mõistus on veel täiesti selge. Parajalt terava ütlemisega (nagu ka Meri oli ja mis on hea!). Omab tugevat kogemust välispoliitilisel areenil.

Nii Ilves ise kui ka Sotsid (kuhu ka Ilves praegu erakondlikult kuulub) on kaunis positiivsed tema kandidatuuri üle: ETV: Ivari Padar: Ilvese kandidatuur on märk poliitilisest kultuurist. Ainult arvata oligi et nii K-erakond (ETV: Ain Seppik: Ilvesest ei saaks kogu ühiskonda ühendav president) kui ka R-liit (ETV: Jaanus Männik: Ilves on presidendiks liiga kosmopoliitne) peksavad pihku.

--------------------------------------------

EDIT: kuidas näevad piiritagused inimesed seda Eesti presidendi värki, seda loe siit
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................