-- Friday, March 17, 2006 --

'Presidendikõned', 'Riigimured', 'Vikerkaare värvid', 'Hõbevalge'


täiesti huvitav fenomen.. seda on ju tegelikult täheldatud läbi ajaloo.. et isegi kui inimene oma elu ajal on olnud juba legend ja kuulus, siis tema teosed saavad ülipopulaarseks just mõni aeg pärast tema surma..

sellest ma saan veel aru, kui inimene oma elu ajal on olnud mitte just väga populaarne ja siis kunagi hiljem tema teosed kuulsust koguvad, võib arvata et ta lihtsalt oli oma ajast ees.

aga miks kuulsa inimese teosed paar päeva pärast tema surma läevad nagu soe sai? aru ma pole saanud.. kas siis selleks et sõnum, mida see inimene edastada soovis oma teostega jõuab inimesteni alles siis kui ta on juba surnud? või siis inimesed alles märkavad et jajah.. peaks ikka lugema , mis ta lõppude-lõpuks rääkis ja öelda tahtis! või tahavad kõik osa saada tema tegemistest/mõtetest, omada neid, et nagu staatuse sümbol, mul on tema teosed kodus olemas (mis sest et ma neid võib-olla kunagi lugenud pole ja ei kavatse lugedagi, aga mul on nad olemas)?

ETV: Lennart Meri raamatuid haaratakse lennult
Väga suurt huvi on tuntud Lennart Meri raamatu "Hõbevalge" (trükiarv 32 000 aastal 1976) vastu, mida oli eile veel alles kolm kasutatud köidet. Müügikorraldaja sõnul on huvilistel nende poest võimalik osta ka raamatut "Vikerkaare värvid", kuid sellega tuleks kiirustada, sest kolmest olemas olnust ostis ta ühe juba ise ära.
nagu siin näha, isegi RAAMATUPOE müügikorraldajal endal pole olnud kõige selleaja jooskul aega seda raamatut endale soetada ja alles nüüd selle soetas..

---------------------
PS. viimasel ajal on selle sõna 'lennu' kõvasti manipuleeritud
ETV: Riigisekretär: Meri matuste aegne lennuliiklus peaks sujuma
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................