-- Thursday, August 24, 2006 --

Tead, see planeedi elu ei ole miski meelakkumine.


Photo @ Addison Wesley



Päikesesüsteem kuni tänaseni.

----------------

EPL: Pluuto ei ole enam planeet
Astronoomid deklareerisid täna, et Pluuto ei ole enam planeet, teatab CNN. Sel nädalal vaidles Rahvusvaheline astronoomide ühing selgeks, et Pluutolt võetakse ära planeedi staatus, mis anti talle avastamisel 1930.aastal. Niisiis on Päikesesüsteemi suurus kahenenud kaheksale planeedile.

Uus löök Pluutole tuli 2003. aastal, kui Kalifornia tehnikainstituut avastas Pluutost pisut suurema objekti Kuiperi vöös. Siis polnud enam mingit põhjust Pluutot planeediks pidada.
Mul on tast kohe kahju, pekstakse teist nii kuis saadakse. Vaene väike planeedikene peab seda kõike oma teistest erineva orbiidi pärast taluma. Ma pakun välja et Sõltumatute Planeetide Ühendus peaks moodustama selliste väikeste ja teistest erinevate planeetide kaitse organisatsiooni, mis nende õiguste eest välja astuks. Sest sellist vägivalda ja julma käitumist ei saa me enam kauem kõrvalt vaadata!
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................