-- Wednesday, September 27, 2006 --

30.septembril peetakse Jõgevamaal rulluisumaraton


nii nagu talvel toimus Jõgeva maakonnas Kalevipoja uisumaratoniga Peipsi järve jääl, siis nüüd on analoogne maraton aga kuival maal tulemas taas Jõgevamaal.

EPL: Jõgevamaal tuleb rulluisumaraton
30.septembril peetakse Jõgevamaal Kasepääl Raja külas Tartu-Jõhvi maantee uuel teelõigul esimene Kalevipoja rulluisumaraton.

Kell 13:00 antakse start 37,0 km pikkusele rulluisumaratoni rajale minejatele. Viis minutit hiljem pääsevad rajale hobirullist (7,3 km) ja rahvarullist (22,0 km) osavõtjad. Lasterulli (1 km) start on kell 12:00

Avataval teelõigul on asfaldi seisukord ideaalilähedane. Rada kulgeb Tartu-Jõhvi uuel maantee lõigul 74,9-79,7 kilomeetri vahel. Stardi- ja finišipaik asub teelõigu keskel Kasepää jäätmejaama juures, läheduses on ka autoparkla.

Osaleda võivad kõik rulluisutamise huvilised, kes on valitud distantsi läbimiseks piisavalt treenitud. Rulluisutajal peab kindlasti kiiver peas olema. Maratonile saab registreeruda veebilehel http://www.jslkalju.ee või enne võistluste algust kohapeal. Kolmapäeval ja neljapäeval võib registreeruda veel soodushinnaga.
head rullimist kõigile! sest paistab et igas vanuse ja oskusklassis inimene saab seal oma jala valgeks kui aga tahtmis on. Ja kohe on kah hea.. pea et igast Eestimaa otsast on kaunis võrdne maa kohale tulla :D (saared on muidugi kaugel)
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................