-- Monday, January 22, 2007 --

Savisaar lõpetab blogimise?! IRL alustab blogimist.


Photo @ - BC -


Vähemalt nii ta ähvardab oma viimases sissekandes. No eks oli ka arvata, kui ise ikka arvutikauge inimene olla siis sellise radikaalse uuendusega enda igapäevases/iganädalases elus harjuda on ikka raske, isegi siis kui sul on blogi sekretär tagataskust võtta.
Ma luban, et mõneks ajaks on see viimane avalik kõne, mille ma siin blogis avaldan. Mu veebipäevik pole selleks mõeldud, et rääkida asju, mida olen juba rääkinud mujal.
Ju Savisaar ei ole harjunud sellega, et kui tema midagi ütleb, siis võib suvaline vend tema tõe mustvalgel ümber lükata ja tema jutule vastu rääkida - no eks ta peab sellega harjuma, sest ühiskond areneb siisk sinna poole. Ja kui vanad peerud sellega harjuda ei suvatse ei jää neil muud üle kui lihtsalt kõrvad pea alla panna ning teha ruumi avatuma mõttemaailmaga inimestele.


Samas jälle IRL mehed alles avavad oma blogi. Aga see eest lähevad nad veel uuendusmeelsemat teed ja homme k1200 ajal võib nende skypecasti kuulata siin!

PS. Paistab et Pullerits siiski võidab Savisaart nende kempluses - kellel on pikem.
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................