-- Friday, March 02, 2007 --

We toghether making Russia strong, unified...


Photo @ pridurki.org



Mida kogu alljärgnev tekst teile meenutab?
Venemaad iseloomustavad autoritaarne ainuparteisüsteem, äärmuseni tsentraliseeritud riigiaparaadi ühtekasvamine parteiga, ühiskonna elu kõigi külgede range reglementeerimine ja salapolitseilik jälgimine, üldkohustuslik ideoloogia, juhikultus, tegeliku demokraatia, vabaduse ja õiguste mahasurumine. Sellele lisandusid sõjakas šovinism, agressiivne välispoliitika, piiramatu omavoli ja patriotismi nimel korda saadetud (massi)terror vähemusrahvuste, haritlaste ja poliitiliste oponentide vastu, vaenuõhkkonna tekitamine poliitiliste vaenlaste otsimise, avaliku hukkamõistu ja jälitamisega.

Venemaal on tagurilik poliitiline suund, mis püüab terrorirežiimiga maha suruda vasakliikumisi, välja juurida demokraatiat ja hõivata sõjaliselt teisi maid. Kogu olukord väljendab valitsevate poliitikute võimetust säilitada oma võimu tavaliste demokraatlike vahenditega.
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................