-- Wednesday, July 25, 2007 --

favicon.ico blogger.com kasutajatel


Kui siin Teller kirjutas just paar päeva tagasi enda blogisse sissekande favicon.ico failidest, siis võis mõni blogger.com (ehk siis blogid mille nimes esineb .blogspot.com) keskkonnas endale blogi teinud inimene ehk kurvastada, et ta ei saagi endale sellist ilusat märki aadressiribale panna ja võis suisa mõtelda, et peab keskkonda vahetama selle pärast ;).

Aga saate ikka küll :) nagu ka minul on need kõigil blogidel küljes :)

Muu jutt on sama nagu Teller kirjutas, aga faili üleslaadimise teema on veidi erinev:
1) teete endale .ico liidesega faili (kas siis mõnes veebikeskkonnas või kasvõi väga kerge ja lihtsa ning tasuta piltide töötlemise programmiga nagu seda on irfanview). faili küljemõõdud on tavaliselt 16x16 pikslit
2) tõstate saadud faili mõnda suvalisse kohta internetis (kus saad failile otse viidata a'la http://www.serverinimi.ee/suvalinekataloog/favicon.ico)
3) lisad koduka/blogi HTML-i <head></head> vahele järgmise rea:
<link rel="icon" href="http://www.serverinimi.ee/suvalinekataloog/favicon.ico">

ja voila.. ongi olemas :D

nagu blog.tr.ee tegijad ütlesid, uue versiooni keskkonnas saavad tulevikus (vist sügisel) ise ära määrata enda blogiga kaasaskäiva .ico faili asukoha, seega kõik kes tahavad/oskavad/soovivad saavad personaalse pildikese enda sissekannete ette blog.tr.ee lehel.

praegu võib aga nende meeskonnale vastavasisulise maili saata, kuigi pean tunnistama, et minu saadetud paar viimast maili on jäänund vastuseta selle teema kohta.
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................