-- Saturday, August 04, 2007 --

Statistika: Iga kolmas eestlane kasutab Firefoxi


Photo @ xitimonitor.com


Kui ma siin eelmise kuu keskel kirjutasin teemal - Firefox ja Internet Explorer kasutajaskond läbi aegade, kus ma olin kokku võtnud W3Schools lehel oleva statistika (mis hõlmas küll üle maailma veebilehitsejate statistikat, aga vaid seda, mis puutub kokku W3Schools lehega endaga), siis nüüd sattusin XiTi Monitor statistika peale, mis kajastab Euroopa veebilehitsejate statistikat veidi põhjalikumalt.

Antud tulemuste jaoks, mis kajastab veebikülastajate broserikasutust ajavahemikul 02.-08.juuli 2007, on nad läbi kamminud ligi 100 000 erinevat veebilehe vaatamise statistikat.

Esirinnas on üllatuslikult, Sloveenia, kus põhimõtteliselt pooled (47,9%) veebikülastajad kasutavad Firefoxi. Järgneb kohe kannul olev Soome oma 45,4%. Siis on veidi pikem vahe ja ühes samas pundis tuleb trobikond mitmeid erinevaid riike ning neist omakorda veidi maad kaugemal kohe pärast Lätit (kes muide eelmise statistika ajal oli veel meist tagapool) Eesti oma 32,6%-ga.
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................