-- Monday, May 05, 2008 --

Teeme Ära 2008 - Ülgase prügimägi (meie ala)


Photo @ internet


Õnnekombel oli keegi aerofoto teinud sellest jupist, kus meie koristasime. Ringiga on märgitud hunnikud, mis täielikult koristatud said. Seal keskel väikese ringi kõrval on sinine kast - see on selline pikk ja suur prügi konteiner, nagu neid ikka näha võib. Kohe alguses toodi juurde veel teinegi (kõrgem) konteiner ja hiljem jõudis see esimene tühjendatult tagasi ka - kõik sai kuhjaga täis laotud. Lisaks käis klaasikildude ja kummide jaoks pidevalt väiksemaid masinaid oma kastidega järel.

Noolega näidatud suunas ning lisaks ka sinna vasakusse alla nurka (tumedam ala = vesi) jäävas kandis sai hiljem veel väiksemaid prügikuhilaid ära koristatud. Mööda alumist teed vasakule jäävad juba venelaste suvilad, kes ollagi kogu selle sita ja prahi omanikud - päris nende hoovi me välja ei läinud.

Hea et päev päikseline oli - tõi rohkem rahvast välja ja sai rohkem prahti ära koristatud. Samas peab tõdema, päris kõike me siiski ära koristatud ei saanud. Oleks veel sellist aktsiooni vaja, ehk siis on pilt palju lootustandvam. Alguses kui kohale jõudsime, siis oli küll hetkeks jõuetuse tunne - et no mida fcki küll??!!, aga kummardusin maha ja hakkasin kohe otsast korjama - nii läks meeter meetri järel ning ei olnudki kõikse jubedam.
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................