-- Monday, June 09, 2008 --

Kogu tõde ID-kaardist!



Millal saab internetist ka päriselt asja?!

Enne uue toote/teenuse loomist peetakse reeglina nõu ka turundajatega. INTERNETI loomisel jäi see samm vististi vahele. Vägisi tundub nii, et mõned patsiga poisid panid end piltlikult öeldes paariks kuuks keldrisse luku taha ja tulid välja millegi omateada suurepärasega, millega meie ehk lõppkasutajad peame nüüd hakkama saama.

Mõnda aega üritati rahvale maha müüa INTERNETTI kui head, turvalist ja mugavat toodet, mis peaks meie elu lihtsamaks tegema. Kasutaja vaatepunktist piirdub asi aga tihti esimese pettumusega. Selleks, et INTERNETTI kasutama hakata, on ju lisaks TOOLILE, kus ma teleka ees pidevalt istun, vaja ka LAUDA, ARVUTIT, INTERNETI ÜHENDUST, AEGA!!!, IT TEADMISI ja spetsiaalset TARKVARA. Arvutiga mitte nii väga sinapeal olevale inimesele mitte just väga mugav ja lihtne mis?!!

No andke andeks, mina Ants Anupõld, ei hakka kunagi internetti kasutama!

Ja järgmine kord kui te midgai välja mõtlete, siis ma tahan selle siniseks värvimise ning plakatile kleepimise eest vähemalt 100mln ka teenida - on teil nüüd selge mis?!! See on minu saamata jäänud palk!

Üdini pahane projektita juht Ants Anupõld
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................