-- Friday, August 22, 2008 --

Tartu - mõttetu pommiauk



Nagu juba nende hüüdlausegi ütleb: "hea" mõttetu nn linn.

Krt ma ei saa aru, miks mõned inimesed sellest kohast nii sillas on. Esiteks asub ta kohas, kuhu saab kõige kiiremini vaid mööda surmateed (õnneks meil kiiret polnud, seega saime seda vältida ja Piibe mnt kasutada). Teiseks on kohapealne liikluskorraldus täiesti ajuvaba inimeste poolt välja mõeldud. Kes väidab, et tegu on miski väikese puust linnaga (nagu ühes laulusõnades seda kutsutakse), siis andke andeks, aga seda pole ta enam juba ammu. Kunagi ehk oli ta fun koht, aga tänasel päeval on ta vaid miski urgas, millel on kõik linnale omased probleemid, aga puuduvad linnale omased head omadused. Samas pole tegu enam nt Rapla või mõne teise pisikese linnaga, mis ongi tõesti mõnus koht, tänu oma väiksusele.

Ja kui küsida inimestelt, mis nad siis seal Tartus nii vinget teevad, siis valdav enamus suudab selle kokku võtta vaid lausega, jõime Piragovis õlut ja õhtu lõpetasime Zavoodis. Ja ongi kogu kuradima kultuur!

PS. Õnneks tänu tallinlastele on vähemalt Ruja seal hästi tehtud. Seda soovitan küll vaatama minna, kes vähegi veel saab.
BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................