-- Thursday, December 04, 2008 --

Nüüd olen 10x kuulsam :)




Nonii.. ongi väljas. Minu tagasihoidlik panus piirdus küll vaid 1 pildi ja lühikese tekstijupiga kunagises blogisissekandest, kuid hea meel on sellegipoolest :). Kunagi septembri alguses sain EMHI'st kirja, et nad on guugeldades leidnud selle sissekande ja pildi, ning soovivad seda oma väljaantavas raamatus kasutada. Loomulikult olin ma nõus enda pilti ja seda teksti neile jagama.

PS. Raamatuga lähemalt tutvudes võin seda nüüd kõigile soovitada - väga hea ja inimkeelne raamat, mis võtab kokku kõik olulisemad Eesti ilmastikunähtused ning lisab sinna juurde ka veidi huvitavat statistikat (kõige külmemad ja suuremad ja kiiremad ja palavamad jne nähtused) - hea raamat just näiteks kooliõpilastele või ka tudengitele, aga ka muidu huvitatutele.

Raamat 'EESTI ILMA RISKID'
Välja andnud Eesti Entsüklopeediakirjastus koostöös Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituudiga (EMHI) Keskkonnainvesteeringute Keskuse toetusel.

152-leheküljeline kõvas köites raamat (eesti keeles).

Koostajad: Tiina Tammets.
Teadustoimetaja: Ain Kallis.
Ilmumisaasta: 2008

Labels: , ,

BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................