-- Tuesday, May 19, 2009 --

KÕU võiks tootearendust teha pakettide kohapealt


Photo @ kou.ee



Saatsin mõni aeg tagasi neile igatahes sellise ettepaneku, eks paistab mis sest saab:
Olen endine KÕU interneti kasutaja (mobiilne seade täitsa endal välja ostetud ja puha). Lõpetasin mõni aeg teie teenuse kasutamise, kuna kodune internet peab olema stabiilne ja kiire (KÕU seda hetkel veel pole). Aga kuna internetti ei kasuta ma mitte ainult kodus, siis siit ka ettepanek teile uue toote/teenuse loomiseks:

Kui praegu on teil olemas vaid üks teenuse - kuutasuga internet (295kr/kuu), siis võiksite luua päevatariifiga teenuse. Näiteks nädalvahetusel maale (metsade keskele) või mõnda soomajakesse minnes võtaksin meeleldi läpaka kaasa ja KÕU antenni sinna kõrvale. Samas ei oleks ma nõus selle teenuse eest maksma 295kr/kuu ja veel ka sel juhul kui ma seda teenust võibolla tervete kuude kaupa üldse ei kasuta või kuus vaid nädalavahetustel kasutan.

Päevatariifiga klient võiks olla samamoodi lepinguline nagu tavaklient, ainult arvesse läevad need päevad mil ta tegelikult netis oli. Mõistlik päevatariif on kuskil 10kr/päev.

head tootearendust ja peatseid uusi teenuseid oodates:
Indrek

Labels:

BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................