-- Wednesday, June 17, 2009 --

KÕU internet on nüüd tasuta!


Peab siis õhta kodus testima, et kuda on :D Päris see just pole, mis ma soovitasin neil teha, aga hea algatus siiski!

Nüüd saate KÕU seadmega internetti ka ilma lepinguta

Lugupeetud Indrek Martin

Eesti Energial on Teile kui endisele KÕU interneti kasutajale hea uudis! Kui Teil on soetatud KÕU seade alles, tasub see uuesti välja otsida, sest nüüd saate KÕU seadmega kasutada olulisi internetiteenuseid ka ilma lepinguta ja täiesti tasuta!

Teil ei ole vaja teha muud, kui ühendada oma kõu seade arvutiga ja osaline tasuta internetiteenus toimibki. Osalise internetiteenuse abil saate kasutada Eesti pankade netipankasid, mõningaid e-riigi teenuseid ja kasutada e-posti teenuseid!

Samas on Teil alati võimalus hakata taas kasutama KÕU internetti piiramatus mahus. Lepingu taassõlmimine on väga lihtne. Kui ühendate KÕU seadme arvutiga, avaneb esmalt spetsiaalne kodulehekülg, millelt jõuate ühe nupuvajutusega Eesti Energia e-teenindusse. E-teeninduses saate Teile sobival ajal sõlmida KÕU lepingu ja kaotada piirangud interneti kasutamisel.

Juhul kui olete lõpetanud KÕU internetiteenuse kasutamise selle tõttu, et andmeside kiirus ei vastanud Teie ootustele, soovitame tutvuda KÕU suundantenni pakkumisega KÕU kodulehel. Paljud KÕU kasutajad on suurendanud andmeside kiirust suundantenni kasutades kuni 2 korda!
Päikselist suve soovides,

KÕU meeskond

Labels:

BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................