-- Saturday, April 17, 2010 --

Flight traffic @ Europe 2010 04 18


Photo @ flightradar24.com



Ajaloo annaalide tarvis pilt Euroopa lennunudustaevast 2010 aasta aprillist, pärast seda kui Islandi hääldamatu nimega vulkaan pärast pikaajalist purskamist tuhased kopsud puhtaks köhis ja sõber tuul selle lahkelt üle terve Euroopa laiali laotas. Lennukid on maas juba paar kolma päeva. Inimesed liiguvad Euroopas nagu vanasti - mööda maad (rongid, bussid, autod). Prognoositakse, et sedasi võib minna veel vabalt mitu nädalat, sest vulkaani kopsudes olla tuhka kõvasti ning suurem köhimine pidi veel ees olema.

Ühtlasi või tähendada see lisaks jahedamale suvele ka näiteks uut väikest jääaega. Inimeste pingutused kliima soojenemist põhjustada on ka sel korral põhjalikult luhta läinud. Isegi päike ei ole siinkohal nende poolt. Viimane olla ka aktiivsuse minetanud ja lisab omalt poolt kliima jahenemisele hoogu juurde.

Seega selle sissekande - Globaalne soojenemine?? On ta jee.. Globaalne jahenemine on kohe algamas.. - viies pilt võib ehk isegi õigesti osutada - oodata on mitte temperatuuri tõusu vaid langust.

Siia lõppu ka tänase õhtu seisuga oletatav tuha paiknemine taevalaotuses:

Photo @ zamg.ac.at

Labels: , , ,

BC at /
0 Comments:

Post a Comment

........................................................................................................................................................................
.......................................................