-- Thursday, August 31, 2006 --

Vaated Tallinnale: Arena


Photo @ - BC -


Tagasilennul Poolast oli ilm küll väga pilves ja nähtavus kehva aga kontrastsust tõstes on üht teist neil pildidel siiski näha.. :D

--------------

läks poliitiliseks sitaloopimiseks taaskord! masendav

--------------

PS: siis lõppu aga kolm klippi eesti uuest telesarjast, mis üllatus üllatus, tuleb linale alles millaski hiljem.

http://www.youtube.com/watch?v=TznFQq36JPo
http://www.youtube.com/watch?v=0kWMUf9CdIU
http://www.youtube.com/watch?v=6BWEykL6xAI

-- Wednesday, August 30, 2006 --

Vahelduv pilvisus ;)


Photo @ - BC -



Vahelduv pilvisus ;)

-----------------

Meie maja katusele tuleb peale teine katus :D juba kerkivad ventilatsiooni avade pikendused :) siis saab enamus olulisi ümberehitisi siin tehtud :D

viimasel ajal pole olnud eriti aega midagi pildistada ja need vähesed seeriad mis tehtud on on vaid kiirelt üle vaadatud..

-----------------

PS. Meie Islanderist pildid siin. Loodame tõiest hingest ja südamest, et ta ikka sel aastal meile jõuaks! ja sellest ikka esimesed laksud tehtud saaks.

-----------------

PPS. Ekstrekas ja Veela ja Jussi ja Tony ja Bo hüppavad taas BASE. Seekord siis Stockmanni ekstreemspordi päeval. (Postimehe artilkis on muidugi lademes valeväiteid aga see on ju loomulik!)

-----------------

PPPS. KUMA Raadio sünnipäeva puhul näeb aga lendavat (ei ei mitte hollandlast) vaid soomlast. ja see ei ole siis miski laev vaid päris inimene kes päris lendabki!

-----------------

NB! Ja siia lõppu väike klipp sellest [WMV fail 2,2MB] kuidas näeb välja üks kadavei (cutaway) .. vene moodi ;)

-- Tuesday, August 29, 2006 --

Rüütel ei ole minu president! Juurvilja koht on mulla all!


Photo @ - BC -



JUURVILI

-----------------

Au ja kiitust Ülle Aaskivi'e (tema texti täis pikkuses loe alt poolt) (videot vaata ETV24 lehelt), kes kasutas enda võimalust ja rääkis suu puhtaks!

Minu võimalus on seda teha läbi selle blogi. Ja seda olen ma ka korduvalt teinud ja seda teen ma ka edaspidi! Kahjuks lambakari, kes jooksevad kahe paksu sõnade peale kasvõi tulle (suurem osa Eesti elanikonnast: penskarid, venelased ja muidu ajuinvaliidid) ei ole kaasaegse meedias (internet) just väga kodus ja sellepärast peab neile lammastele rääkima läbi vana meedia kanalite: TV, raadio ja paberväjaanded - sinna pääaseb vaid väga valitud seltskond. Õnneks Ülle'l see õnnestus.

-----------------

toon siinkohal igaks juhuks Ülle Aaskivi text täis mahus ära:

Ülle Aaskivi avaldus riigikogule seoses presidendivalimistel tekkinud olukorraga, kus Keskerakond ja Rahvaliit ei lubanud oma liikmetel hääletusel osaleda.
Mul pole kunagi olnud oma parteid ega erakonda, kuid see on mu üheksas valitsus, teie olete mu neljas riigikogu. Loodan, et härra riigikogu esimees ja juhatus ja teie siin saalis (riigikogu liikmed- toim.) suhtute järgnevasse kodukorra seaduse § 13 lõige 2 punkt 18 valguses mõistvalt ja positiivselt.

Panen hetkeks kõrvale oma ameti ja toon teile sõnumi, sõnumi aegade tagant. See saal on olnud iseendast suurem. Meenub viimane ülemnõukogu, kes 14 aastat tagasi jõudis läbi mitmete erinevate otsuste iseenda laiali saatmise otsuseni. Kaks aastat enne tähtaega.

Saadikud hääletasid iseenda tööta jätmise poolt, mõtlemata seejuures iseendale, oma võimalikule kohale tulevases valimisnimekirjas. Mõtlemata erakonna positsioonile tulevastel valimistel. Hääletati, sest tunti vastutust riigi ees. Ei iseenda, ei erakonna, vaid riigi ees.

Järgnevatel aastatel on siin saalis tehtud väga palju eelkõige majanduspoliitilisi ja sotsiaalmajanduslikke otsuseid, kus erakondlik, st erinev maailmavaateline lähenemine on igati asjakohane. Kuid tänaseks on taas kätte jõudnud hetk, mil tuleb teha riigile oluline otsus.

Et saadikutel kergem oleks riigi arengule oluliste otsuste tegemisel, kirjutati põhiseadusesse sisse § 62 ehk riigikogu liige ei ole seotud mandaadiga. See tähendab vabadust ja sõltumatust. Veelgi enam – te olete andnud ametivande, saatuse tahtel kõlas see vanne ka täna siin saalis, vande, jääda ustavaks Eesti Vabariigile ja tema põhiseaduslikule korrale.
Ustavusvannet ei ole andnud te siin saalis ega neis ruumides oma erakonnale, te olete andnud selle riigile ja tema põhiseaduslikule korrale. Sellesama põhiseadusliku korra üks osa on presidendi valimise kord.

Jah, tõesti, see presidendi valimise kord põhiseaduses, lõpeb valimiskoguga, kuid ta ei alga sellest. Ta algab sellest, mis toimub täna siin saalis, kus kord annab igale riigikogu liikmele ühe hääle, et valida president eelkõige riigikogus salajasel hääletusel. Alles siis, kui nende häälte lugemisel selgub, et riigikogu ebaõnnestus, läheb valimine valimiskokku.

Mina, Eesti Vabariigi kodanikuna, tunnen vastutust selle riigi ees. Kas tunned ka sina, riigikogu liige või tunned vaid vastutust oma erakonna ees? Ka sellise erakonna ees, kellel ei ole püha ei põhiseadus ei ametivanne, kes sunnib sind murdma oma ametivannet.

Täna, homme oled siin ruumides vaid sina ise oma südametunnistuse ja vastutustundega. Ei erakonda, ei abstraktseid valijaid, vaid sina ise, hääletussedel, sinu südametunnistus, sinu ametivanne, sinu riik.

Millise valiku teed, riigikogu liige?

Vabandan, härra riigikogu esimees, oma käitumist, kuid kui ühiskonnas absurdi ja demagoogia tase ületavad ühiskonnas teatud piirid, võivad inimesed tõesti hakata tegema imelikke asju.
(Tormiline aplaus riigikogu saalis - toim.)

-- Monday, August 28, 2006 --

Jõmmkärakas teel Pranglile


Photo @ unknown


Leppneeme sadam 26.august: Nii läks üks kutt 'Estonia' särk seljas ükspäev Pranglile.

--------------

Pean ju sellel väiksel saarel kah ringi kimada saama! See on mu õigus. Aamen!

tänud Peeter Marvet'ile, kes andis selle jõmmkäraka loo lingi:
Paraku ei pääse jõmmide igapäevaelust ka siis kui üritad. Just samal päeval Pranglile tulles olime jahmunud tunnistajateks jandile, millest oleks saanud pildikese Eesti elust pealkirjaga "Meelis, Lexus ja kalapaat" - kamp jõmme tahtis iga hinne eest oma uhiuut Lexust paadile pressida. Pressiski. Selleks, et saarel juua, saarerahvale oma uut vinget autot näidata ja siis õhtul oma Lexus samale paadile pressida ja mandrile tagasi loksuda. Omanik Meelise (nimi oli tal särgil kirjas (!)) sõnad: "Ega Pranglil pole ju kunagi Lexust olnud. Juba selle pärast peab selle sinna viima".

Ja nii see meil käib: Loomade Farm


Photo @ indexed


Siga juhib lambakarja ja rotid käivad lindistavad lugusid!

------------------

Kogu selle Rahvaliidu ja Keskerakonna sita juurde veidi kah ilu silmadele, laiast maailmast. Ülivinge idee pildi miximiseks! Päeva nael! [daily dose of imagery] [f] downtown strips

Minnes üle vee


Photo @ - BC -


Anni jäljed Nõva rannas.

-----------

Nii.. rehealuse üks poo sai korda seatud. Nüüd võib hakata puid sisse vedama. Teine pool saab korrastatud pärast sauna valmimist. Õhtud on juba väga varakult pimedad. Ja õues on sügise lõhna tunda. Hommikud on udused.

Nagu ühes raamatus kirjeldati: sügis tuleb siis kui ämblikuvõrkudel pärlikeed peal.

-----------

Anni sai enda oma eelmine nädal kätte. Minu oma on nüüd kohal.

-- Friday, August 25, 2006 --

Pealpool pilvi!


Photo @ - BC -


Tagasiteel Poolast

--------------

Meie oma lennuk on nüüd olemas! Varsti Eestisse kah jõudmas Rootsist ja siis läeme kõrgustesse! Elagu ELAK!

--------------

Wrong Parking'ul sai täna 10 000 külastust ja 200 postitust täis! Ja seda kõike veidi enam kui 2 kuu jooksul. Täitsa edukas värk! Ja lisaks veel seda et ka muutusi on juba märgata.. üht teist ikka toimub :)

Labels:

Värvide mäng ekstaasi rütmis.


Photo @ - BC -


Musafir Kadriorus.

------------

ma sain eile aga enda laua kätte. lõpuks ometi üle pika aja saab taas toolil istuda ja ei pea selga väsitama küürutades ;)

aga täna on reede ja Tõnis Mägi kontsert Padise kloostris :D ning varsti hakkab Estonia'l uus hooaeg :D

------------

EPL: Rämpspost võib viia Eesti Posti kohtusse
Vot see on nüüd üks õige asja eest välja astumine. Õnneks ma sain kunagi sellise väiksema kampaania käigus ennasti nimekirja, mis keelab neil mulle sellist jama toppimast ja kleepsu kah. Ning sellest ajast peale pole (ptui..ptui..ptui..) enam miskit jama ja jura sinna topitud. :D

-- Thursday, August 24, 2006 --

Tead, see planeedi elu ei ole miski meelakkumine.


Photo @ Addison Wesley



Päikesesüsteem kuni tänaseni.

----------------

EPL: Pluuto ei ole enam planeet
Astronoomid deklareerisid täna, et Pluuto ei ole enam planeet, teatab CNN. Sel nädalal vaidles Rahvusvaheline astronoomide ühing selgeks, et Pluutolt võetakse ära planeedi staatus, mis anti talle avastamisel 1930.aastal. Niisiis on Päikesesüsteemi suurus kahenenud kaheksale planeedile.

Uus löök Pluutole tuli 2003. aastal, kui Kalifornia tehnikainstituut avastas Pluutost pisut suurema objekti Kuiperi vöös. Siis polnud enam mingit põhjust Pluutot planeediks pidada.
Mul on tast kohe kahju, pekstakse teist nii kuis saadakse. Vaene väike planeedikene peab seda kõike oma teistest erineva orbiidi pärast taluma. Ma pakun välja et Sõltumatute Planeetide Ühendus peaks moodustama selliste väikeste ja teistest erinevate planeetide kaitse organisatsiooni, mis nende õiguste eest välja astuks. Sest sellist vägivalda ja julma käitumist ei saa me enam kauem kõrvalt vaadata!

Kivimehed


Photo @ unknown


All the President's Men. (PS. Ees keskel istub endine Eesti NSV Ülemnõukogu Presiidiumi esimees Arnold Rüütel)

------------------

pilt võetud kalkari blogist läbi sepa viite

Pompeii: The last day (täna 79.aastal)


Photo @ Discovery Channel


Loe lähemalt sellest siit.

Home Taping Is Killing The Music Industry.. And It's Fun!


Photo @ downhillbattle.org


Selline asi siis seekord.

-- Wednesday, August 23, 2006 --

Back from Bydgoszcz!


Photo @ - BC -


Pod Orlem sai parima taastatud hotelli/hoone tiitel 2005 aastal Poola riigis.

-------------

Mõnus linn on. Tõesti! Vähemalt kesklinnas ja vanalinnas on kuidagi puhas ja viisakas. Hotell on muidugi super klass. Kahjuks aga vist ka ainuke asjalik majutusasutus terves linnas. Olla veel teisi ka, aga need on märksa madalama astme omad. Hotelli tubades tasuta internet ja vestibüülis ka tasuta wifi. Kohati (liiga palju kasutajaid?!) oli tubades internetiga paras peavalu, aga ajas asja ära. Linn ise pole küll turismimagnet ja hetkel ka liiga vähe huvitavat seal et temast lähiajal saaks turismimagnet aga kes sinna satub see ei kahetse.

PS. ka lennujaam, mis on väike ning armas on väga viisakalt korda tehtud ning sealgi on täiesti tasuta wifi olemas.

PPS. seega parem lennata sinna kui sõita mööda neid Poola 'kiirteid', mis on normaalses tähenduses võrdne miski kõrvalteega Eestis.

-------------

PPPS. Rõõm on lugeda vahest positiivseid uudiseid, lugege teiegi neid!

Krt seakari ma ütlen!


ETV: KE ja RL ei lähe riigikogusse presidenti valima
Keskerakonna ja Rahvaliidu parlamendipoliitikud ei võta ilmselt järgmisel nädalal riigikogus presidendivalimisel välja valimissedeleid, sest loodavad valimiskogus jätta riigipea toolile Arnold Rüütli.

Ametlikult ütlevad koostööleppe sõlminud keskpartei ja Rahvaliidu poliitikud, et nende parlamendifraktsioonid otsustavad osalemise 28. augusti valimistel alles samal hommikul.

Ametlikult nimetatakse seda pederastiaks! Huvitav kaua Savisaarel ja Reiljanil veel elupäevi on? Kas tõesti keegi, kel võimalust, ei astu selle/nende vastu välja?

-- Tuesday, August 22, 2006 --

70 päeva veel jäänud.


Photo @ - BC -


Siin aga taaskord Musafir Tallinnas. Mulle ta ikka täitsa meeldis kohe.

---------------

Bydgoszcz on täitsa tore väike (200tuh elanikku) linn. Kena vanalinn ja puha. Paganama Poola teed ainul. Siia sõit on ikka närvirikkumine täie eest. Hea et ise sõitma ei pidanud. Homme õnneks lennukiga siit minema. :)

-- Monday, August 21, 2006 --

Map of Europe on year 1938


Photo @ - BC -


Kaart on tehtud 1938 aastal CCCP'is. See on terve aasta enne Teist Maailmasõda.

-----------------

Juba siis omasid nad Euroopast sootuks teist pilti. Mida päev edasi seda enam ja enam on mul tunne, et isehakanud keiser Savisaar ajab koos oma masendavate jüngritega uuest sarnast plaani!

-- Friday, August 18, 2006 --

Hunt murrab Pekingis nagu vana lõvi!


Photo @ www.Speedtest.net


Selline näeb välja www.Speedtest.net webileht, kus saab enda interneti kiirust testida.

---------------

Viimasel ajal on siin nii mitmedki interneti teenust pakkuvad firmad enda pakutava teenuse ühenduse kiirust tõstnud. Siin on siis üks vinge väljanägemisega webileht, kus saab üle mitmete maailmas paiknevate serverite, enda masina kiirust proovida. Minu tulemused on näha siin. Nagu näha on erinevad serverid ise kaunis erinevate kiirustega. Aga Starmani 2.0 megane ühendus annab ikkagi maksimaalselt välja vaid 1.8 mega. ;)

Eesti webilehtedel on ka mitmeid kiiruse teste väljas.

---------------

Viimasel ajal saab aina enam ja enam kinnitust tõsiasi, et eestlased on ikka üks kalevite rahvas. Vähe sellest, et Kanter ja Tammert medalaid suurvõistlustel kamaluga rabavad on nüüd ka nooremate seas kasvamas uus kalevipoeg: Hunt. Nimigi teisel paras vihane. Et tegu pole miski niisama poisikesega. Igatahes jään lootma et ka kuulitõukes finaali pääsenuna suudab ta ka seal hea tulemuse kirja saada!

Jazzkaar sai alguse: Musafir Tallinnas


Photo @ - BC -


Eile siis algas jazzu sügis Eestis, st India (Rajasthan) ansambel Musafir esines Kadrioru lilleaias.

---------

kui siin viimastel päevadel on ikka iga kord miski vihm maha sadanud siis õnneks eile oli selle kohapealt teisiti. Selge teaevas ja puha. Ja ansambe oli lahe: muhedad tübid ja kaunis tantsuneiu. Mulle nende muusika meeldib. Ülimalt mõnus emotsioon igatahes.

-- Thursday, August 17, 2006 --

Kuumad ja märjad uudised Linnalehelt!


Photo @ - BC -


Nii teemasse pihta oskavad pildivalikuga vaid proffid saada!

-- Wednesday, August 16, 2006 --

God is not good!


seda meelt olen ma alati olnud et kui maailmas poleks Usku, oleks maailma palju parem koht elamiseks.

üks tüüp on kokku liitnud näiteks kasvõi Piiblis olevad tapmised ja sealt selgub et sel ajal kui Jumal on tapnud kokku 2 038 344 inimest on Suur Kuri Ise tapnud vaid 10 inimest. Ütle siis nüüd, kes on Hea ja kes on Paha!?

Nüüd ma olen küll kümme korda kuulsam ;)


Photo @ - BC -


Ajakiri Diivan 2006 augusti numbris on väljas ka mõned minu tehtud pildid. Nendel kahel lool.

-----------------

ja saladuskatte all võin öelda et uues numbris tuleb veel lisa.. :D oi oi küll ma olen nüüd alles kuulus..

Postimehe server jamab!


Photo @ - BC -


Viimasel ajal saan ma pidevalt Postimehe lehte avades selliseid teateid. Seda just juhul kui avada mõnda konkreetset lugu otse lingist. Ei tea mis värk sellega nüüd on. Igatahes on ta mu loetavatest internetiväljaannetest praegu kõige sitemas seisus oma olemuselt ja tegemistelt. POSTIMEES! võta midagi ette endaga!

-- Tuesday, August 15, 2006 --

Noored kurepojad maanteel jalutamas.


Photo @ - BC -


Need kaks kurepoega, jalutasid koos emaga kuskil Lääne-Eestis ringi.

-----------

Kippusivad teised vägisi sõiduteele. Püüdsin siis veidi neid sealt eemale ajada, et mõni möödasõitev rullnokk (keda me ka paari nägime seal samas) neile otsa ei põrutaks.

-----------

PS. täna on muideks Kongo revolutsiooni aastapäev (mis tänaseks on ümber nimetatud iseseisvuspävaks) ja samuti iseseisvus päev Indias, Põhja-Koreas ning Lõuna-Koreas

Volver ja muud asjad.


Photo @ Paola Ardizzoni & Emilio Pereda


Volveri kolm peategelast.

-------------

IMDb ja üks teine kodukas (kus kohast ma ka selle pildi sain). Oi mulle meeldivad Almadovari filmid. Selle filmi hispaanialik särts ja segadused olid ikka täitsa omal kohal. Ja need dialoogid. Mõnus vaadata kohe. Soovitan teistelegi.

-------------

vahva muusikavideo: Treadmill Dance

-- Monday, August 14, 2006 --

Tavaline augustipäev Eestimaal


Photo @ - BC -


Teel kuskilt kuhugi, mööda Eestimaa väikeseid kruusaseid teid.

-----------------

kes otsib netist mp3'esid siis siin on abiks variant kuidas ilma miski lisa progedeta võib üle Google endale suvalise esitaja suvalist laulu otsida ning siis ka alla tõmmata. sisesta aga otsingusse kas esitaja või laulu pealkiri ja tulemuseks saad siis google otsingutulemused. - CyberWyre: Google Search Tools

Surfar taks!


Photo @ - BC -


Nõva rannas oli nädalavahetusel vinge tuul!

-------------

Eestimaa on ikka ilus!

-- Friday, August 11, 2006 --

Selle kaherattalise juht viidi kiirabi uilgamise saatel minema.


Photo @ - BC -


See õnnetus juhtus 30min enne toda eilset pilti. Halb päev?

---------------

igatahes kui mina kohale jõudsin startis just sirenide saatel sealt haigla poole kiirabi auto. täpseid sündmuse käike teada ei ole.

PS. politsei ei osalenud avariis.

---------------

PPS. nädalavahetusel on kõva pidu: kehakultuurlastel ja ehitajatel on päevad!

-- Thursday, August 10, 2006 --

SMS-jukebox St.Patricku pubis


Photo @ jukebox.ee


Täna St.Patricku pubis Suur-Karja's lõunatamas käies avastasin laua pealt SMS.jukebox listi.

----------------

sai ka kora testitud. täitsa töötab. saadad SMS vastavalt instuktaasile teele ja hetke pärast hakakb lugu mängima :) saad vastu SMSi ka mis kinnitab sinu tellitud laulu mängima hakkamist. :D lahe. 1SMS=10EEK

Selle takso juht pidurdas oma mersu teise masina tagumikku.


Photo @ - BC -


Eile kui ma rahulikult õhta linnas ringi sõitsin rattaga võis Merimetsa Selveri juures kahte õnnetut masinat näha.

---------

Pildil olev isik oli siis selle mersu takso juht. Kuna maha oli voolanud ka erinevad vedelikke, siis oli kohal ka päästeameti mehed ning isegi kiirabi. Kas siin ka keegi abi vajas, ei ole mulle aga teada.

Kes aga süüdi selles loos on.. mine sa võta nüüd kinni. ma arvan et masendav erakond ja abiratas ;)

-- Wednesday, August 09, 2006 --

Playboy 1975-2006


Photo @ Playboy


ja sõnu polegi vaja..

----------

tegu on siis ühe väga hea reklaamiga, millise sarnaseid võib veel leida siit: http://creativecriminal.blogspot.com/

Suvine Tallinn


Photo @ - BC -


Soe ja palav ja päiksene.. üliväsinud prükkarist selle purskaevu kõrval rääkimata.

-------------

aga mulle meeldib.. vihma võiks muidugi vahest tulla. aa see vahest võiks öösiti olla.. :D

-- Tuesday, August 08, 2006 --

Iga sekund luuakse maailmas vähemalt 2 blogi. (8% blogidest on spam)


Photo @ Technorati



Pikem jutt ja teema on lahti arutatud (nagu ikka iga natukese aja tagant) David Sifry blogis: State of the Blogosphere, August 2006.

Lühidalt veel seda et: kokku on maailmas 50miljonit blogi ja praegune blogosphere on 100 korda suurem kui 3 aastat tagasi. Pole ka ime kui iga poole aastaga blogosphere kahekordistub.

Et Aasias silma paista, pead ikka midagi väga erilist oskama.


Photo @ youtube.com



This guy can get completely undress in 7 seconds

----------------

tasub järgi proovida? ei tea. eelsitan siiski aeglasemat elu. see kiiremini kiiremini.. ei ole minu rida. :D

Kuna inimrööv on pandud toime ohvriga abiellumise eesmärgil, siis polevat midagi uurida!


Photo @ - BC -


Selline näpujämedune purikas roomas meil maal seekord ringi.

--------------

Selliseid lugusid juhtub vaid Venemaal.

ETV: Vene siseministeeriumist kadusid saladokumentidega seifid
Hoonet renoveerinud töölised viisid kriminaaljälituse osakonna operatiivdokumente sisaldanud seifid juuli keskel hoovi, kust vanametalli kogujad nad koos teiste mahakantud esemetega ära viisid.
ETV: Dagestanis jäi kaduma Eesti neiu
Kõik katsed saada abi kohalikult miilitsalt pole andnud tulemusi. Isale väidetakse, et kuna inimrööv on pandud toime ohvriga abiellumise eesmärgil, siis polevat midagi uurida.

Saunal on seinad ja sarikad püsti


Photo @ - BC -


Sügisel ehk saab juba sauna kah.. :D

----------

sel korral sai veel ka vets uue koha peale tõstetud. oli teine juba liiga täis saamas/saanud. ja kui me oleks vaid teadnud et see uus koht kuhu me auku kaevasin (pigem lõkusin) on osaliselt paasi täis siis ma oleks tubli meetri kõrvalt aevama hakanud. aga hea et niigi läits :)

Kaks aastat blogimist.


st. tegelt sai see kaks aastat juba eelmise nädala neljapäeval täis.. aga ega ma siis seda märgbanud.. :P vahepeal on esimese aasta kokkuvõte tehtud.. ja palju muutunud.. :D viimasel ajal rohkem pilte kui teksti.

kokku on siis counteri algusest peale 36361 külastust (keskmiselt 72 peävas). viimasel ajal langevas trendis. tegemist on palju. ja linnast olen ka palju eemal olnud. ja üldse palju muutusi elus ja olus.

ehee.. kõige popimad otsingusõnad, millede kaudu minuni jõutud:
aadli+argo
mamma+köök
saue+ujula
abiratas
päiksepoolses+toas+on+soe+homsed+mured+siin+ei+loe

ja enim kohti kust kaudu tuldud:
(direct)
blog.tr.ee
kaidokert.com
google.com
blogger.com
erik.ok.ee
urbaanika.blogspot.com
images.google.com
orkut.com
pilleriin.ee

google analytics on ikka üks lahe asi ;) paar klikku ja kogu info käes. :D muide google analyticsi algusest (16.11.2005) peale on mul 20767 külastust (mis teeb keskmiselt 78külastust päevas.)

muutunud on blogi välimus ja lisandunud on mitme väiksema blogi/asjanduse tegemine: [BC: Notes To Self], [Holidays From History] ja viimatine ning enim vastukaja saanud Wrong Parking

-- Monday, August 07, 2006 --

Meie mehed tipus: Korzhenevskaja (7105m)


Photo @ unknown


Korzhenevskaja (7105m)

-------------

mõni aeg tagasi läks paar punti eestlasi Pamiiri mägedega rinda pistma. täna k0937 jõudis esimene punt neist oma esimese mäe tippu: Korzhenevskaja (7105m)

lähemalt esimese pundi ekspetsist siit: http://www.alpinism.ee/

PS. minu õnnesoovid!

Taevas on täna pääsukestest kohe pungil täis


Photo @ - BC -


Tiirlevad toidujahil

---------

kuigi ilmade järgi suvi pole veel kaugeltki läbi, on looduses juba varasügise endeid märgata. ja õhtati läeb juba täitsa pimedaks.

-- Friday, August 04, 2006 --

Kaunase hotellis Sfinksas


Photo @ - BC -


Siin siis see lauake, kus taga ma omas toas seal hotellis internetis surfasin.

----------

ja muidu nägi ta ka mõnus ja kena ja hubane välja.

----------

PS. Paberid läksid täna soome poole teele. eks nädala pooleteise pärast saab vastuse siis kätte. jäänud on 88 päeva.

Veel kauneid pilte Eestimaa avarustest


Photo @ - BC -


Umbrohi rukkis. Õigemini miski muu taim aga kuna ma ei tea mis siis nii ta jäi.

----------

oioi kus nüüd on alles see ajuinvaliidide väljanäituse leht - wrongparking.blogspot.com - vaatajaid kogunud. eile ulatus see suisa 1347ni. aga eks siin osad ole seda igalepooel foorumitesse ja nüüd siis ka delfi ja epl kommentaaridesse välja riputanud. epl on kah võtnud sellest kinni ja hakanud nö. oma häbiposti tegema ;)

mida enam inimesi endale seda teadvustab et valesti parkimine on liklusseaduse rikkumine nagu iga teine, seda parem kõigile.

PS. esimene topelt ära märgitud masin nüüd ka juba olemas - see küll Itaalia numbrimärgiga, aga nagu me teame siis ka kohalikud eestlased kasutavad viimasel ajal tihti muudes Euroopa riikides registreeritud masinaid siin Eestis.

-- Thursday, August 03, 2006 --

Things are getting worse. Please send chocolate!*


Photo @ - BC -


Hundinuiad roostikus

----------

* - pealkiri on kopeeritud mu teisest blogist [BC: notes to self]. aga originaalis leidsin selle eile Matu kodust külmkapi peal olnud magnetilt :) mulle meeldis. :D isegi kui ei 'getting worse' siis ikka chocolate aitab :D

----------

nii nunnu on vaadata kuidas ajuinvaliidid solvuvad: wrongparking.blogspot.com (lugege kommentaare seal).

Üldse on viimastel päevadel seda blogi - wrongparking.blogspot.com - kõvasti lingitud erinevatesse foorumitesse ning paljukülastatud kohtadesse. ja tänu sellele on nii mõnigi end puudutatuna tundnud.. ehk nad järgmine kord mõtlevad veidi enne kui parkima hakkavad oma tavapärases stiilis.

-- Tuesday, August 01, 2006 --

Video Killed the Radio Star


Photo @ - BC -


Järgmise aasta enda kasvatatav rukis ja nisu tuleb põldude servast korjata.

-------------

räägitakse et Madonna kontsert olla jama.. ;) krt nii ammu pole MTV'd näinud et täitsa imelik on seda praegu vaadata.. aga noh, see on ka ainuke kanal kust muusikat tuleb..

PS. 'Video Killed the Radio Star' oli muides esimene video mida MTV oma avamisel 01.august 1981 k1215 näitas.

Tallinn põleb!


Photo @ - BC -


'Leekides' taevas suvise Mustamäe kohal.

-----------

PS. reklaam kõikidele kes Kaunases öömaja otsivad: kaunis südalinna lähedal kena hotell 'Sfinksas'. tasuta internet toas, kenad toad, meeldiv teenindus.

eile oli neil siin hotelli avamise 4's aastapäev ja nad olid nö. päeval kinni, aga kuna mul oli leedu sekretär siia toa bronninud, siis võeti meeldivalt vastu ja isegi köök pandi minu (sel hetkel ainsa kliendi) pärast käima. :D

-----------

PPS. täna on MTV 25 sünnipäev ;)

-----------

PPPS. ja eile oli NSVLi sõjalaevastiku päev :D
........................................................................................................................................................................

past:

.......................................................